maanantai 16. helmikuuta 2015

Game Party Japan 2015

Game Party Japan 2015 eli "Tokaigi" (闘会議) oli yksi suurista messutyyppisistä tapahtumista, joita olin kevätlomalta odottanut. Oikeastaan tämä pari viikkoa sitten pidetty tapahtuma ponkaisi kevätlomani kunnolla käyntiin. Kyseessä oli monentyyppiseen pelaamiseen keskittynyt tapahtuma - konsolipelit olivat keskiössä, mutta pelattavana oli myös esimerkiksi lauta- ja korttipelejä. Paikka oli tuttu Chiban Makuhari Messe eli sama, jossa Jump Festa pidettiin.
Hauskaa että pelitapahtumassakin oli reilusti cossaajia.


Maskottia piti hakata mahaan minuutin ajan. Tavoitteena oli saada päivän aikana yli 100 000 lyöntiä kävijöiden toimesta, ja helpostihan se onnistuikin. Itse aloitin lyömisen niin kovasti, että valvoja taisi hämmästellä nopeatempoista riuhtomistani. Väsyin kuitenkin jo puolenvälin paikkeilla, jolloin lyönneistäni hiipui kaikki puhti.
Hauskinta oli, kun bongasin tapahtumasta Pokémon ORAS -peliturnauksen. Kolmella perättäisellä voitolla pääsi (tai oli ainakin mahdollisuus päästä) jatkoon. Lauantaina voitin kaksi mutta hävisin tiukasti kolmannessa. Sunnuntaina uusi yritys, ja jotenkin ihmeellisesti onnistuinkin tällä kertaa voittamaan kolme putkeen. Jatkoon en siltikään päässyt, kun kolmen voiton pelaajia oli niin paljon (19) ja heistä vain 8 arvottiin jatkoon.

Tällä kertaa oteltiin 3DS:llä eikä korteilla - kivaa että vaihteeksi näinkin!
Tässä mukavan monipuolinen video tapahtumasta Subtokyon Youtube-kanavalta:


2 kommenttia:

 1. En tiiä onks joku muu tätä jo joskus kysynyt mutta NIIN! mua on aina mietityttäny että miksi jotkut käyttävät siellä tuota naamamaskia ( vai mikä hengityssuoja nyt ikinä onkaan) Onko se sitä varten että itsella on jotain nuhaa eikä halua tartuttaa muita vai sitten että itse ei halua ulkpuolisia pöpöjä hengitykseensä? Vai onko se vain muuten vaan coolia? :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta!
   Kaikki nuo ovat hyviä syitä, miksi maskisuojaa pidetään. Varmasti on paljon muitakin syitä - niin kätevä moinen keksintö on! Ja sitä eivät käytä vain "jotkut" vaan käytännössä aivan kaikki etenkin ollessaan nuhassa tai muussa taudissa :D Milloinhan Suomessa voitaisiin omaksua sama käytäntö...

   Poista