tiistai 17. maaliskuuta 2015

Osaka-visiitti

Valtava postaustauko, ja tekemisiä sen kuin kasaantuu ja kasaantuu. Tässä nyt ensi alkuun kuvia viikon Osakan-matkasta. Kuvat kertokoot enemmän kuin 1 000 001 sanaa!

OSAKA

Päiväbussilla Osakaan

Taukopaikalla

Sumiyoshi Taishan lähellä


Tennojin eläintarhassaOsaka Game Market 2015. Tuli ostettua muutama kiva (kortti)peli.

NARA (päiväretki Osakasta)

Todaiji


Naran peuroja


OSAKA (jatkuu)

Osakan PokéCenter oli ehdoton käyntikohde

Osakan kuuluisa Kaiyuukan-akvaario

KIOTO (päiväretki Osakasta)

Kiyomizudera


Fushimi Inari Taisha


Arashiyama
OSAKA (jatkuu)

Namban kuuluisahko näkymä

Namba Gran Kagetsu -komediateatterissa ymmärsin, mitä osakalainen (ja japanilainen) huumori parhaimmillaan on. Tällaista kun olisi Suomessakin.

Shinsekai

Osakan linna ja pehmis

4 kommenttia:

 1. Söpöjä vaaleanpunaisia busseja! :) Onko kaikki Japanissa vaan jotenkin söpömpää?

  VastaaPoista
 2. voitko kertoo sun koulutusalasta? :) muistan lukeneeni et sun ala on itä-aasian tutkimus, eikö? nyt kun on haku taas käynnissä, niin mietin et hakisin ehkä sinne myös. oon koittanut jo joitain googlettaa, mutten silti ihan täysin ymmärrä millainen ala on kyseessä ja miten opinnot etenee. (esim. millainen se valintakoe on ja kuinka hyvin pitää osata esim. japania jos hakee) ja kaikkee tällasta! oisin tosi kiitollinen jos vastaisit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh voi ei, multa meni aivan kokonaan tämä ohi ;;__;;! Valtavat pahoittelut, toivottavasti ei ole liian myöhäistä!

   Alani on tosiaan entiseltä nimeltään Itä-Aasian tutkimus, nykyään Aasian tutkimus. Siinä olen erikoistunut nimenomaan Japaniin ja japanin kieleen. Kyseessä on ala, jolta voi edetä monenlaisiin omaan kohdekieleensä ja -kulttuuriinsa liittyviin tehtäviin, riippuen sivuaineistakin. Opinnot etenevät normaalien yliopisto-opintojen tavoin, eli jos Aasian tutkimus on pääaineena, niin siitä suoritetaan perusopinnot, aineopintoja ja syventäviä opintoja. Kielikurssit ovat oma lukunsa, mutta muuten kurssit liittyvät pitkälti valitun yhteiskunnan eri osa-alueisiin, kuten historiaan, populaarikulttuuriin ja politiikkaan yms. Valintakokeessa pitää osata todella hyvin vain pari (paksua) kirjaa, jotka tällä hetkellä ovat maailmanhistoriaa ja suomen kielioppia käsittelevät teokset - japania ei tarvitse osata ollenkaan.

   Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä!

   Poista