sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween Tokiossa

Kuten yksi vaihtarikaverinkin totesi - vaikka Halloween on amerikkalainen keksintö, on vaikea kuvitella että missään muualla juhlittaisiin sitä yhtä näyttävästi ja villisti kuin Japanissa (tai Tokiossa). Harmittavasti lähes kaikki kuvani vähän tärähtivät, mutta tässä niitä kuitenkin. Eivät ne tosin välitä tunnelmasta kuin murto-osan jos sitäkään. Kävin nimittäin katselemassa mahtavaa Halloween-tunnelmaa Shibuyassa ennen kuin suunnistin yliopistolle Komabaan pieniin Halloween-kemuihin.Ai niin, toki itsekin pukeuduin Halloweenina. Mutta se onkin sitten oma juttunsa ja ilmestyy toisen blogini puolelle c:

6 kommenttia:

 1. Jeij, mä niin ootinki että teetkö mitään halloween postausta :3 tää oli kyl kiva, oon monesti aina miettinytkin että vietetäänkö Japanissa edes halloweenia niin suuresti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaatimaton kuvapostaus, mut kiva että tykkäsit ^^ Mäkään en ollut tullut ajatelleeksi, että Halloween NÄIN iso juttu täällä olisi.

   Poista
 2. Oo mahtavan näkönen meno ollu siellä. :3

  VastaaPoista
 3. Oi miten hauskan näköistä *w* Tokion halloween on vain niin kiinnostavan oloinen, mitä olen kuullut ja lukenut. Mukavaa että näytit kuvia sieltä, vaikka vähän tärähtäneitä (mikä kylläkin kai kuvaa ihan tunnelmaakin!)

  Tuo koulutyttöryhmä näyttää karmivalta, puuttuu vain että poseeraisivatkin identtisesti .___.'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma oli tosiaan tärähtäneen mahtava ^^

   Koulutyttöryhmä seisoi suuren risteyksen suojatien kynnyksellä. Kun valo vaihtui vihreäksi, rivistön rintamasuunta kääntyi kohti autotietä (kuten kuvassa), ja punaisella taas takaisin. Kun heidän joku "ohjaajansa" (en pannut merkille kuka se oli) sanoi "Iin janai no?" ("Eikös se olisi okei?"), tytöt vastasivat kuorossa päitään samaan tahtiin kallistellen: "Dame dame!" ("Ei onnistu!") He myös poseerasivat, mutta eivät aivan identtisesti. Mielenkiintoinen pelottava tunnelma koko ryhmästä kuitenkin välittyi!

   Poista