lauantai 6. joulukuuta 2014

Pääasiassa ruokakuvia

Suuri osa vapaa-ajasta on mennyt mielettömän koukuttavien 3DS-pelien parissa, joten blogikirjoittaminen on aina vähän lykkääntynyt ^^' Mutta tässä vaihteeksi pieni kuvapläjäys!

Olin reilu viikko sitten olin parin vaihtarikaverin kanssa eräässä kahvilassa Shibuyassa. Annokset olivat näyttäviä ja maistuvia.


Japanissa kausiruoka on käsitykseni mukaan iso juttu - tässä syyskauden satoa sisältävä annos Akihabarassa.

Perinteinen raamen Kichijojissa viikko sitten...

Pokémon-turnaukset ovat minulle täällä arkipäivää ja olen käynyt jo reilusti yli kymmenessä. Menestys on ollut vaihtelevaa. Kuvassa näkyvässä suurehkossa (yli 80 pelaajan) turnauksessa Takaidossa kuitenkin alisuoritin: 2 voittoa, 1 tasapeli ja 3 häviötä. Myöskään tänään ei mennyt hyvin Sengawassa: vain 1 voitto ja 3 häviötä. Monta hyvää ottelua on kuitenkin ollut!

Näin kaunis ruska yliopistolla on.

Joulukuun alkaessa yliopiston ruokalaan tuli joulu-menu, jonka yksi ruokalaji on tämä carbonara udon. Ei siitä nyt varsinaisesti tullut joulu mieleen, mutta kivaa vaihtelua!

Mister Donutsissa käyntiä olen kontrolloinut viime aikoina hieman tarkemmin, mutta helposti siellä silti tulee käytyä ainakin kerran viikossa. Varsinkin "100 jenin viikkoina", joita tuntuu olevan pari kertaa kuukaudessa.

Tämäkin omuraisu on joulu-menun ruoka

Omotesando Hillsin kauppakeskuksessa oli näin hieno joulukuusi. Oikeastaan tällaisia on uskomattoman paljon joka puolella.

Kyseessä ei ole aito koira vaan jonkinlainen robotti!

Vaihtoaikani toinen konsertti oli Idoling!!:in live-esiintyminen Shibuyan Mt. Rainier Hallissa. Kyllä se kiva oli!


Shingeki no Kyojin -elokuva onkin huomaamattani jo julkaistu. Kyseessä on kuitenkin vain jaksojen 1-13 kertaus, mutta olisihan se silti hienoa nähdä titaanit isolta valkokankaalta...

Oyakodon

Asuntolaruokaa

Vaihdon ensimmäinen kreppi, ice cream brownie.

Perjantaina kävin Negiccon uuden singlen julkistus-mini-livessä Ikebukuron Sunshine Cityssä. En tiennyt tätä etukäteen, mutta mahtava sattuma, että singlen musiikkivideo on kuvattu LAPISSA! Video on tuossa alapuolella.

14 kommenttia:

  1. Miten voi ruoat näyttää noin hyviltä? Kauheeta, nälkä iskee vaikka oon just hetki sitten syönyt XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh XD Ne maistuu yhtä hyviltä kuin näyttää!

      Poista
  2. Naurahdin tolle yksinäiselle parsakaalille :D Noita annoksia ei kyllä oo vihanneksilla pilattu... :D mut ai että noi kaikki nuudelit ja muukin näyttää niin hyvältä... Joko oot saanut omega rubyn pelattua? ihan huikea peli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se yksi parsakaali edustanee japanilaista "karua kauneutta", sellaista vähäeleistä ;)

      Joo, sain Omega Rubyn pelattua läpi joskus viikko sitten! Läpipeluuaika (eli liigan läpäisy) oli muistaakseni 13:06, koska siirsin "täydellisiä" pokéjani XY:stä peliin, jolloin haaste oli olematon. Mutta pelin tarinaosuus onkin itselleni aika yhdentekevä, sillä vasta sen jälkeen alkaa varsinainen hauskuus eli pelin uusien mega-evoluutiopokéjen hamuaminen kilpailullista pelaamista varten.

      Valitettavasti itselleni on jäänyt pelistä vähän pettynyt mieliala, mutta se olikin odotettavissa. Alkuperäinen Sapphire on minulle kenties nostalgisin Pokémon-kokemus, eikä tällainen uusintaversio kuitenkaan pääse lähellekään sen tasoa. Pelatessa tuli vain haikea olo ja aloin kaivata sitä Sapphiren parissa vietettyä lapsuuden kesää. Littleroot Townin musiikin alkaessa soida kyyneleet tulivat silmiin. Onhan peli päällisin puolin hieno ja toki aion sitä pelata kymmeniä ellen satoja tunteja breedaamisen ja nettiottelemisen takia, mutta alkuperäisten Rubyn ja Sapphiren henki siitä omasta mielestäni puuttuu ;_;

      Entä missä vaiheessa itse olet pelissä :)?

      Poista
  3. Namnamnam, täytyy munkin sanoa et noi ruoka kuvat on niin herkullisen näköisiä! :D Hmm, mäkin tahtoisin Japaniin... Tosin en kyllä vaan hyvän ruuan takia ;)

    Wääh, vähänkö mä oon oottanu tota Shingeki no Kyojin -leffaa, vaikka sen sarjan oon kattonu jo muutaman kerran läpi! D: Millokohan se vaan tulee nettiin et pääsis kattoo sen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa sitten kun tulet! Ruuat eivät onneksi täältä mihinkään katoa ^^

      Aa, mä en ollut edes kuullut siitä kai ^^'! Japanissa muuten viihteen lataaminen netistä on ankarasti kielletty. Osittain siitä syystä täällä onkin esimerkiksi animella ja musiikki-CD:illä niin kukoistavat markkinat.

      Poista
  4. Mä haluaisin tollasen robottikoiran, kun en ainakaan tällä hetkellä pysty ottamaan oikeeta lemmikkiä (ja robotit on kivoja).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saisit sellaisen robottikoiran :( Se liikutteli päätään puolelta toiselle.

      Poista
  5. Moikka!

    Ollaan samalta linjalta yliopistolta, ja nythän on niin, että itse pääsin myös Todaihin vaihtoon ensi vuodeksi! Löysin tänne blogiin miljoonan mutkan kautta, mutta onneksi, sillä Todai-kokemuksia on nyt erityisen kiva lukea :)! Voinko lisätä sinut fabossa tai laittaa mailia, olisi kiva kuulla vähän tarkemmin esimerkiksi miten sinulla meni tämä paperisota-vaihe tms!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      ONNEA Todaihin pääsystä! Lisäsinkin sinut jo FB:ssä, jatketaan vaan siellä ^.^

      Poista
  6. Nuo näyttää niin superherkullisilta nuo annokset :O ihan kuola valuu, mutta kotona on vaan peruskinkkukiusausta. Nuo laseissa olevat jäätelö(?)annokset on todella kauniita. Oliko nuo niiden kylkiäiset lettuja, joiden välissä on banaania? Näytti vaan ihan siltä.
    Ja robottikoira muistuttaa hurjan paljon oikeaa koiraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kyllä kerran tai pari mielessä on käynyt suomalainen perunamuussi yms. :'D Mutta suurta ikävää ei ole, koska tiedän että kevään jälkeen niitä tulee syötyä Suomessa taas ihan riittämiin.
      Laseissa on parfait-annoksia - parfait ei ole pelkkää jäätelöä (vaikka sitäkin oli osana) vaan eri aineksista valmistettua jäädykettä. Tuo lautasella oleva annos on siis oma annokseni, ja siinä tosiaan oli letun/krepin välissä banaania :)

      Niin muistuttaa ^^

      Poista
  7. Hassua kun tossa musavideolla on kohtauksia jostain citymarketista.. :D no onhan sekin varmaan eksotiikkaa japanilaisille

    Ootko aatellut käydä muissa singlejen julkistamistilaisuuksissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Samalla tapaa kuin jotkut Japanin maisemat on eksoottisia suomalaisille, mutta arkipäiviäisiä esim. minulle nyt ^^'

      Käyn toki! Esim. seuraavassa postauksessa maininta taas yhdestä ;)

      Poista